Kundservice: 08 - 50 92 69 96Nyhetsbrev Fraktfritt från 500 kr Kundservice
Schleich Skorpionsgrotta 42325
Tillfälligt slutsåld

Schleich Skorpionsgrotta 42325

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 500 kr
50 kr
Pris inklusive moms.
Förlängd ångerrätt fram till 31/1-18!

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A182817

Schleich Skorpionsgrotta 42325
Det finns mer än 1 400 skorpionarter. Den minsta är bara 6,5 ??millimeter lång. Den största och tyngsta skorpionen är den svarta kejsarskorpionen. Den kan bli upp till 18 centimeter lång och väga 60 gram. Om du lyser på en skorpion i mörkret, kommer den att lysa i blågröna neonfärger. Skorpioner jagar vanligtvis på natten när det har blivit lite svalare.

De sitter och väntar framför sin grotta tills insekter kryper förbi. Även om en skorpion har många ögon, kan de inte se så bra. De känner av bytet med hjälp av fina hår på kroppen och fångar det med sina starka klor. Den använder bara sitt giftiga stick om bytet inte går att övermanna. Eller för att försvara sig själv. Till exempel om den sitter i en varm sko och kommer att bli krossad av en fot.

    Detaljer:
  • Temavärld: Wild Life
  • Ålder: Från 3 år.
Varning!
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord.

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.