Kundservice: 08 - 50 92 69 96 Nyhetsbrev Fraktfritt från 500 kr Kundservice
❀ Spara hela 10% nu! ❀
❀ Spara hela 10% nu! ❀
rabattkod
HJUL4926
00
tim
00
min
00
sek
Klicka här!i
Schleich Oryx 14759
Tillfälligt slutsåld

Schleich Oryx 14759

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 500 kr
79 kr
Pris inklusive moms.


Produktbeskrivning

Artikelnummer: A182786

Schleich Oryx 14759
Oryxantiloper lever i extremt torra och varma öknar. De har smala horn, som nästan är hälften så långa som deras kroppar, och har en framträdande svart och vitt ”ansiktsmask”.

Hornen på en oryxantilop kan bli mellan 120–150 cm långa. Det är därför de har fått namnet oryx, som betyder ungefär ”spetsigt verktyg” på grekiska. Hornen är också oryxens bästa verktyg för att försvara sig mot rovdjur som lejon, leoparder och hyenor. De lever i öknen där temperaturen kan stiga till över 40 grader Celsius. Oryxantilopen har dock ett tricks för att klara av hettan. Den kan höja sin kroppstemperatur så den blir högre än omgivningens temperatur. På så sätt kan den avge värme och absorbera den ”kallare” luften.

    Detaljer:
  • Temavärld: I det vilda
  • Ålder: Från 3 år.
Varning!
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Tillbehör

Pris
69 kr
Pris
69 kr
Pris
79 kr
Pris
59 kr
Vi skickar ditt paket med Postnord.
Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.