Kundservice: 08 - 50 92 69 96Nyhetsbrev Fraktfritt från 500 kr Kundservice
Schleich Lunajas Mondfuchs 70547
Tillfälligt slutsåld

Schleich Lunajas Mondfuchs 70547

 • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
 • Fraktfritt från 500 kr
64 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A202136

Schleich Lunajas Mondfuchs 70547
Alla Schleich-figurer är verklighetstroget modellerade och kärleksfullt handmålade för pedagogiskt värdefulla lekstunder. Lunaja träffade sin vän månräven för första gången i Glitterskogen och sedan dess är de oskiljaktiga. Lunajas månräv hör mycket bra. Inget ljud undgår dess öron. Alla Schleich-figurer är verklighetstroget modellerade och kärleksfullt handmålade för pedagogiskt värdefulla lekstunder. Lunaja träffade sin vän månräven för första gången i Glitterskogen och sedan dess är de oskiljaktiga. Det kittlar något hemskt när han slickar Lunajas näsa. Älvan måste då alltid nysa.Detaljer:
 • Temavärld: bayala
 • Mått: 4 x 3,4 x 5 cm
 • Från 3 år.

 • Varning
  Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

  Fraktinformation

  Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

  Märke

  Schleich

  Mycket att upptäcka både för stora och små

  De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.