Kundservice: 08 - 50 92 69 96Nyhetsbrev Fraktfritt från 500 kr Kundservice
Schleich Gås 13799
Tillfälligt slutsåld

Schleich Gås 13799

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 500 kr
55 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A182774

Schleich Gås 13799
Tamgäss härstammar från vilda grågäss. De är mycket plikttrogna djur som trivs bäst i stora flockar och stannar kvar hos sin partner i hela sitt liv. Gäss är perfekta vakthundar, eftersom de inte kan ”mutas” med godis.

Tamgäss är extremt sällskapliga och intelligenta djur med bra minne. De kan minnas möten med människor och djur under en lång tid – till och med längre än vi kommer ihåg dem. Om en främling kommer till gården, upptäcker gässen detta på en gång. De kan visserligen inte skälla, men de kan snattra högt för att väcka uppmärksamhet och hacka ganska hårt med sin näbb. Till skillnad från hundar kan de inte ”mutas” med mat. Det är därför som vissa lantbrukare har gäss i stället för vakthundar.

    Detaljer:
  • Temavärld: Farm Life
  • Ålder: Från 3 år.
Varning!
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord.

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.