Kundservice: 08 - 50 92 69 96Nyhetsbrev Fraktfritt från 500 kr Kundservice
Schleich Foder för ko och kalv 42291
Tillfälligt slutsåld

Schleich Foder för ko och kalv 42291

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 500 kr
59 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A182803

Schleich Foder för ko och kalv 42291
På morgonen väntar kon och kalven otåligt på bonden. Han ger dem en stor påse med foder och fyller på dricksvattnet. Sedan hämtar han mjölkhinken och börja mjölka. Högafflar har alltid tre pinnar. Gödselgrepar har en extra pinne.

En ungkalv behöver skötas om särskilt noggrant under de första levnadsveckorna. För att hålla sig frisk måste den ha en egen vattenhink, som måste rengöras varje dag. Efter den andra veckan får den lilla kalven massor av foderpellets och hö av högsta kvalitet. Däremellan tycker den om att slicka på en saltsten. Kon behöver också mycket att äta och dricka. För att producera mjölk behöver hon nu massor av vatten och näringsrikt foder, eftersom hon strax före kalvning inte äter så mycket.

    Detaljer:
  • Temavärld: PÅ BONDGÅRDEN
  • Perfekt komplettering till den nya stora bondgården.
  • Från 3 år.
Varning!
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord.

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.