Kundservice: 08 - 50 92 69 96Nyhetsbrev Fraktfritt från 500 kr Kundservice
Schleich Foder för hundar och katter 42293
Tillfälligt slutsåld

Schleich Foder för hundar och katter 42293

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 500 kr
39 kr
Pris inklusive moms.


Produktbeskrivning

Artikelnummer: A182805

Schleich Foder för hundar och katter 42293
Hundar och katter är intelligenta och lekfulla husdjur som älskar att bli klappade. För att de ska känna sig hemma, bör varje djur få sin egen matskål.

Minigrisar är mycket intelligenta. Med lite tålamod kan du lära dem upp till 100 kommandon. Även djur föredrar att äta på en egen tallrik. Det är därför som våra fyrbenta vänner får separata skålar. Det är också bättre för deras hälsa, eftersom de kan smittas av förkylningar och andra sjukdomar om de äter ur samma skål. Efter ”middagen” kurar katten ihop sig i sin korg och hunden får ett gott hundben som extra belöning. Detta ben rengör hundens tänder och masserar deras tandkött. Det innehåller också nyttiga näringsämnen. Att tugga benet har också en lugnande effekt på hunden och håller dem sysselsatta.

    Detaljer:
  • Temavärld: PÅ BONDGÅRDEN
  • Perfekt komplettering till den nya stora bondgården.
  • Från 3 år.
Varning!
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!
Vi skickar ditt paket med Postnord.
Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.