Kundservice: 08 - 50 92 69 96Nyhetsbrev Fraktfritt från 500 kr Kundservice
-10% Leksaker och Barnrum!
-10% Leksaker och Barnrum!
Rabattkod:
KRAMA4863
Klicka häri
Schleich Femaja 70535
Tillfälligt slutsåld

Schleich Femaja 70535

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 500 kr
95 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A182825

Schleich Femaja 70535
Femaja är en konstnär. Det är inte så konstigt, eftersom hon är född i solfjärilens stjärntecken. Hon älskar att måla och dansa och har en vacker sångröst. Femaja älskar fjärilar. De stora stjärnfjärilarna lät henne till och med mata dem. Femaja är helt olik de andra stjärnälvorna. Det kanske är för att hon är född i solfjärilens stjärntecken. Hon är en konstnär. Femaja älskar att dansa och måla vackra bilder av stjärnorna. När hon sjunger en av sina nya sånger blir hennes vänner förvånade över hennes förtrollande röst. Femaja kommer upp med nya galna idéer varje kväll och låter sig inte stoppas förrän hon har gjort sina drömmar till verklighet. Det är just därför alla älskar Femaja.

Marween är färggrann, rolig och full av överraskningar, vilket verkligen syns när hon rider till den stora älvfesten. Hon är full av energi för hon har förberett en hel del överraskningar, sånger och trollkonster. Flera av dem kommer hon att visa upp för första gången, men andra har hon repeterat tillsammans med sin vän Sera. Det kommer att bli en underbar festival.    Detaljer:
  • Temavärld: bayala
  • Med rörlig arm.
  • Utbytbara tillbehör.
  • Ålder: från 3 år.
Varning!
Inte lämplig för barn under tre år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!

Tillbehör

Pris
109 kr
Pris
179 kr
Pris
159 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Schleich

Mycket att upptäcka både för stora och små

De färgglada och originaltrogna produkterna från Schleich har under många år varit populära både hos barn samt samlare runtom i hela världen. I det breda sortimentet hittar du hästar, exotiska djur, riddare, älvor och många olika djur från vattenvärlden. Så kan barn redan i tidig ålder upptäcka en spännande värld t.ex på bondgården, under medeltiden eller i älvornas sagolika värld. Bara fantasin sätter gränser! Framförallt har man här lagt extra fokus på hög kvalitét.