Kundservice: 08 - 50 92 69 96 Nyhetsbrev Fraktfritt från 500 kr Kundservice
RECARO Bilbarnstol Milano Saphir
Tillfälligt slutsåld

RECARO Bilbarnstol Milano Saphir

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fri frakt!
1139 kr
Pris inklusive moms.


Produktbeskrivning

Artikelnummer: A065868

RECARO Bilbarnstol Milano Saphir
RECARO Bilbarnstol Milano

Recaro`s nya bilbarnstol Milano är en produkt att lita på - den är bekväm att hantera för föräldrarna och skön att sitta i för barnet, samtidigt som säkerheten är garanterad. Energiabsorberande sidodelar i kombination med extra stora och djupa huvud -och sidovingar. Bältesstyrningen garanterar optimal anpassning efter fordonets egna bälte.

PRODUKTEGENSKAPER:
Hög säkerhet - ASP Advanced Side Protection: Energiabsorberande sidodelar och extra stora och djupa sidovingar och huvudstöd
Säkerhetsplus Ideal passform tack vare höjdjusterbart huvudstöd.
Komfort: Aluminiumförstärkt ryggstöd som kan ställas in i tre steg.
Exklusiv: Ryggstödet är också försett med ventilationshål, vilket gör att barnet slipper bli varmt och svettigt och får en behagligare resa.
Högvärdig klädsel: av ädel mikrofiber för en skönare känsla eller elegant bellini i vildläderdesign.
All klädsel är avtagbar och tvättas i maskin i 30°C.

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Vi skickar ditt paket med Postnord.
Recaro

Recaro - 100 år av expertis

Recaro har varit ett populärt märke i mer än 100 år. Det hela började med att grundaren Wilhelm Reutter grundade en kaross- och hjulfabrik i den tyska staden Stuttgart. I fabriken tillverkade Recaro inte bara bilbarnstolar utan även flygplan. Det lade grunden till att dotterbolaget Recaro Child Safety GmbH & Co KG bildades som fokuserar sig på säkra och stilrena bilbarnstolar. Recaro har en egen kraschtest-anläggning i vilken bilbarnstolarna säkerhetstestas för att kunna uppfylla de högra krav som ställs. Här har man lagt störst fokus på barnets trygghet och säkerhet. Recaros sortiment består av bilbarnstolar, barnvagnar, babyskydd och basenheter och en mängd olika tillbehör.