ENDAST IDAG 10% RABATT!
ENDAST IDAG 10% RABATT
Kopiera koden:
SPRING7238
00
tim
00
min
00
sek
Klicka här!i
PEG-PEREGO Barnstol/Matstol Rialto Licorice Special Eco Leather
Tillfälligt slutsåld

PEG-PEREGO Barnstol/Matstol Rialto Licorice Special Eco Leather

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr

784 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A077300

PEG-PEREGO Barnstol/Matstol Rialto Licorice Special Eco Leather
PEG-PEREGO Barnstol/Matstol Rialto

Den praktiska barnstolen kan enkelt och snabbt fällas ihop och transporteras i den medföljande transportväskan. Perfekt för resor, utflykter och besök. Lämplig för barn från 9 månader - 3 år.

Detaljer:
• Rialto kan ställas in i 5 olika höjdlägen.
• Inklusive passande transportväska.
• Avtagbar och ihopfällbar matbricka.
• Mått uppfälld: 45 x 38 x 45,5cm
• Vikt: 3Kg

Tillbehör

Pris
426 kr
Pris
477 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Peg-Perego

Peg-Perego - Från en familj till en annan

Peg-Perego grundades år 1949 i Italien av Giuseppe Perego. Företagen representerar italiensk know-how av högsta kvalitet. Detta uppnår Peg-Perego genom teknologiska innovatiner, bekvämna och säkra material samt oerhörd fokus på detalj.

Målet med varje Peg-Perego produkt är att den ska förenkla familjevardagen. Därför är även familjerna av Peg-Perego anställda de första att testa nya produkter. På så sätt kan en god funktionalitet verkligen garanteras. Bli du också en del av familjen och upptäck vårt breda Peg-Perego sortiment!