Kundservice: 08 - 50 92 69 96Nyhetsbrev Fraktfritt från 500 kr Kundservice

Om oss

Barn växer snabbt och därför satsar vi på att erbjuda produkter som inte bara har en god kvalitet, utan som även är prisvärda. Vi har ett brett och varierande utbud för att just du och ditt barn ska hitta produkten som passar för just er. Om du skulle ha några frågor före eller efter ditt köp så hjälper vår kundservice gärna till. För oss är det viktigt att du som kund känner dig trygg när du handlar hos oss.

Pinkorblue

Pinkorblue är en nätbutik som tillhör Babymarkt.de GmbH som grundades 1989 och som är ett vältablerat tyskt företag med fyra fysiska butiker.
Baby Markt som nätbutik (www.babymarkt.de) lanserandes 2003 och 2007 startades pinkorblue för den internationella marknaden, inklusive Sverige med säte i Dortmund, Tyskland. Förutom i Sverige så är vi även aktiva i 12 andra länder, däribland: Danmark, Finland, Tyskland, Frankrike, Spanien, Holland, Österrike, m.fl. 

 

Vårt sortiment

Vi erbjuder över 45.000 olika produkter för barn och föräldrar. I vårt utbud hittar du bl.a. barnvagnar, bilbarnstolar, leksaker, bärselar, babysitters, säkerhetsprodukter samt barn- och babymode. Allt detta från såväl svenska som internationellt välbekanta märken, som t.ex. Baby Jogger, ABC Design, MacLaren, Chicco, Cybex, Maxi-Cosi, Ergobaby, Babybjörn, Brio, Lego, Schleich, Bruder m.fl. 

Vi arbetar endast med certifierade och välkända leverantörer som noggrant testar och säkerställer produkternas kvalitet. Våra inköpare arbetar med strikta interna krav enligt såväl svenska som tyska standarder, samt EU-direktiv. Som ledande baby-och barnbutik på nätet är produktsäkerhet A och O för oss på pinkorblue.se. 

Frakt och leverans

Tack vare en effektiv logistiklösning kan våra paket levereras inom 2-5 arbetsdagar efter det att paketet har skickats. Vi skickar våra paket med Postnord för en säker och effektiv leverans. Postnord är den ledande leverantören av kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. 

Din åsikt är viktig för oss

Vill du dela din åsikt med oss? Har du förbättringsförslag? Skicka då gärna ett mail till: info@pinkorblue.se. Vi är tacksamma för din åsikt!