LEGO WEAR T-shirt TREY
Storleksguide

Pris
117 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A164511

LEGO WEAR T-shirt TREY
Texten har översatts automatiskt.
" T-SHIRT

Varumärkeskvalitet från LEGO WEAR

LEGO® wear står för skojs skull. Designen och valet av färger inspirerar och tack. Grafiken och bilderna kommer från LEGO® leksaksuniversum. Starka färger och fashionabla styling - det är LEGO®-slitage. LEGO® slitage lätt att ta på och av. Barn i olika åldersgrupper skapar olika saker. LEGO®-kläder erbjuder åldersanpassade skjutknappar, blixtlås, knappar med slät löpning, tryckknappar och breda halsringningar. Vi kallar det lekfullt lärande. De flesta LEGO®-bärprodukter motiverar och uppmuntrar ditt barn att behärska klädsel ensam. När vi pratar om kvalitet hänvisar vi till varje detalj - från råvaror till knappar och blixtlås. LEGO® wear Det är lika mycket en del av det dagliga spelet som många rundor i tvättmaskinen. Åldersgrupperna bestämmer materialet: oavsett om det är supermjuka egenskaper för spädbarn eller motståndskraftigt denim för småbarn, tar vi LEGO®-kläder med kvalitet i alla områden. Kläder ska alltid vara sköna att ha på sig. Speciellt för barn som leker, upptäcker och upplever. LEGO® wear erbjuder en komplett kollektion som ger ditt barn ""rörelsefrihet"".

Söt T-shirt med flaskstolpe Utskrift och knappar vid halsen för enkel påklädning och avklädning.

Produktdetaljer:
- Material: 100% bomull
- tvättbar upp till 40 ° C"

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Våra bästsäljare

LEGO WEAR T-shirt TREY
LEGO WEAR T-shirt TREY
117 kr