Kundservice: 08 - 50 92 69 96 Nyhetsbrev Fraktfritt från 500 kr Kundservice
LEGO® Technic - Porsche 911 GT3 RS 42056
Tillfälligt slutsåld

LEGO® Technic - Porsche 911 GT3 RS 42056

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fri frakt!
2790 kr
Pris inklusive moms.


Produktbeskrivning

Artikelnummer: A186446

LEGO® Technic - Porsche 911 GT3 RS 42056
Hylla innovativ teknik och design från en av världens ledande biltillverkare med denna imponerande LEGO® Technic modell. Denna elegant förpackade LEGO Technic Porsche 911 GT3 RS är utvecklad i samarbete med Dr. Ing. h.c.F. och har smidiga aerodynamiska linjer, justerbar spoiler bak och orangefärgad kaross, samt massor av autentiska funktioner och detaljer som fångar magin hos den klassiska superbilen – detaljrikedomen märks redan vid första ögonkastet! Öppna dörrarna och upptäck en detaljerad cockpit med racersäten, fungerande växellåda, ratt och växelspak, detaljerad instrumentbräda och ett handskfack med ett unikt serienummer. Lyft upp bakluckan så ser du en detaljerad sexcylindrig motor med rörliga kolvar, och under motorhuven hittar du ett förvaringsutrymme med en resväska. Röda bärfjädrar, detaljerade bromsok och fälgar i originalutförande med speciella dubbdäck med lågprofil sätter pricken över i på denna otroliga modell!
Vi skickar ditt paket med Postnord.
Lego

LEGO® – För framtidens byggare

LEGO grundades 1932 av Ole Kirk Kristiansen och har sitt huvudsäte i Billund, Danmark. Den legendariska LEGO-klossen har fungerat som byggsten inte bara i lek, utan även för LEGO Gruppen som idag är en av världens största leksakstillverkare. 
 
Lego strävar efter att främja utvecklingen och lärandet hos framtidens byggare genom lek och kreativitet. Så dyk även du in i LEGO världen – det finns något att upptäcka för alla!