Kundservice: 08 - 50 92 69 96 Våra toppmärken Fraktfritt från 500 kr Kundservice
LEGO® Star Wars™ - Naboo Starfighter™ 75092
Tillfälligt slutsåld

LEGO® Star Wars™ - Naboo Starfighter™ 75092

 • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
 • Fraktfritt i Sverige!
599 kr
Pris inklusive moms.


Produktbeskrivning

Artikelnummer: A141647

LEGO® Star Wars™ - Naboo Starfighter™ 75092
Återskapa den spännande hangarscenen på Naboo från Star Wars: Episod I Det mörka hotet där den unge Anakin Skywalker hjälper sin Jedibeskyddare Obi-Wan Kenobi att försvara sig mot Handelsfederationens anfallande styrkor. Öppna cockpiten till Naboo Starfighter, fäll ut stegen och låt Anakin och R2-D2 gå ombord. Avfyra sedan de dubbla kanonerna med fjädermekanism för att skicka iväg förstörardroiderna och stridsdroiderna på en ordentlig flygtur! Denna LEGO® Star Wars modell har massor av autentiska detaljer och en cool R2-D2-utskjutningsfunktion samt en bränslestation och ett roterande ställ att placera modellen på. Innehåller 3 minifigurer med utrustning och tillbehör. Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi och en Naboopilot samt R2-D2, två stridsdroider och stridsdroidkommendör med olika vapen.

• Innehåller 3 minifigurer med utrustning och tillbehör. Anakin Skywalker, Obi-Wan Kenobi och en Naboopilot samt R2-D2, två stridsdroider och stridsdroidkommendör med olika vapen.
• Precis som i Star Wars: Återupplev de klassiska stridsscenerna från Star Wars: Episod I Det mörka hotet.
• Naboo Starfightern är 5 cm hög, 35 cm lång och 25 cm bred.

Detaljer:
 • Artikel-Nr.: 75092
 • Ålder: 7-12


 • Varning!
  Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!
  Vi skickar ditt paket med Postnord.
  Lego

  LEGO® – För framtidens byggare

  LEGO grundades 1932 av Ole Kirk Kristiansen och har sitt huvudsäte i Billund, Danmark. Den legendariska LEGO-klossen har fungerat som byggsten inte bara i lek, utan även för LEGO Gruppen som idag är en av världens största leksakstillverkare. 
   
  Lego strävar efter att främja utvecklingen och lärandet hos framtidens byggare genom lek och kreativitet. Så dyk även du in i LEGO världen – det finns något att upptäcka för alla!