Kundservice: 08 - 50 92 69 96 Nyhetsbrev Fraktfritt från 500 kr Kundservice
LEGO® Star Wars™ - Death Star Final Duel 75093
Tillfälligt slutsåld

LEGO® Star Wars™ - Death Star Final Duel 75093

 • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
 • Fri frakt!
845 kr
Pris inklusive moms.


Produktbeskrivning

Artikelnummer: A141648

LEGO® Star Wars™ - Death Star Final Duel 75093
Återskapa den storslagna sista striden mellan Luke Skywalker,

Darth Vader och kejsar Palpatine från filmen Star Wars: Episod VI Jedins återkomst. Denna fantastiska LEGO® Star Wars modell av kejsar Paplatines tronrum på den andra Dödsstjärnan har massor av coola lekdetaljer som utfällbara sidosektioner för enkel lek, öppningsbara entrédörrar, hoppfunktion, kollapsande trappor och brygga, reaktorschakt och en avtagbar tronsektion med roterande tron och dolt lasersvärd med popupfunktion. Kan Luke överlista de kungliga vakterna? Kommer Lord Vader att rädda sin son från Palpatines dödliga blixtattack och slänga ner den onde Sithlorden i reaktorschaktet? Det är upp till dig! Innehåller 5 minifigurer med utrustning och tillbehör. Luke Skywalker, Darth Vader, kejsar Palpatine och två kungliga vakter.

Detaljer:
 • Artikel-Nr.: 75093
 • Ålder: 7-12


 • Varning!
  Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!
  Vi skickar ditt paket med Postnord.
  Lego

  LEGO® – För framtidens byggare

  LEGO grundades 1932 av Ole Kirk Kristiansen och har sitt huvudsäte i Billund, Danmark. Den legendariska LEGO-klossen har fungerat som byggsten inte bara i lek, utan även för LEGO Gruppen som idag är en av världens största leksakstillverkare. 
   
  Lego strävar efter att främja utvecklingen och lärandet hos framtidens byggare genom lek och kreativitet. Så dyk även du in i LEGO världen – det finns något att upptäcka för alla!