Kundservice: 08 - 50 92 69 96 Våra toppmärken Fraktfritt från 500 kr Kundservice
LEGO® Star Wars™ 75087 Anakin’s Custom Jedi Starfighter
Tillfälligt slutsåld

LEGO® Star Wars™ 75087 Anakin’s Custom Jedi Starfighter

 • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
 • Fraktfritt i Sverige!
549 kr
Pris inklusive moms.


Produktbeskrivning

Artikelnummer: A127444

LEGO® Star Wars™ 75087 Anakin’s Custom Jedi Starfighter
LEGO® Star Wars™ 75087 Anakin’s Custom Jedi Starfighter

Mitt under en stor lasersvärdsstrid på planeten Coruscant försöker Anakin ta sig ur den dödliga duellen med Asajj Ventress! Öppna cockpiten i LEGO® Star Wars Anakin’s Custom Jedi Starfighter och hjälp honom att lämna sin fiende bakom sig! Precis som i den animerade tv-serien Star Wars: Clone Wars har detta modifierade Delta-7 ljusjaktplan massor av häftiga funktioner som avtagbar flyktkapsel, droidutlösningsfunktion, indragbart landningsställ fram, förvaringsutrymme för lasersvärd och fyra kanoner med fjädermekanism! Innehåller Anakin Skywalker och Asajj Ventress med olika vapen samt en droidrymdmekaniker. Anakins Custom Jedi Starfighter är 8 cm hög, 32 cm lång och 21 cm bred.

Produktdetaljer:

 • Artikel-Nr.: 75087
 • Delar: 370
 • Ålder: 8-14


 • Varning!
  Inte lämplig för barn under 3 år. Innehåller smådelar, kvävningsrisk!
  Vi skickar ditt paket med Postnord.
  Lego

  LEGO® – För framtidens byggare

  LEGO grundades 1932 av Ole Kirk Kristiansen och har sitt huvudsäte i Billund, Danmark. Den legendariska LEGO-klossen har fungerat som byggsten inte bara i lek, utan även för LEGO Gruppen som idag är en av världens största leksakstillverkare. 
   
  Lego strävar efter att främja utvecklingen och lärandet hos framtidens byggare genom lek och kreativitet. Så dyk även du in i LEGO världen – det finns något att upptäcka för alla!