Kundservice: 08 - 50 92 69 96 Våra toppmärken Fraktfritt från 500 kr Kundservice
LEGO® Architecture - Trevifontänen 21020
Tillfälligt slutsåld

LEGO® Architecture - Trevifontänen 21020

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 500 kr
Rek. pris¹ 461 kr
439 kr
Pris inklusive moms.


Produktbeskrivning

Artikelnummer: A182937

LEGO® Architecture - Trevifontänen 21020
Bygg en detaljerad LEGO® modell av det världsberömda monumentet Fontana di Trevi – den största fontänen i Rom.

Fontana di Trevi ritades av Nicola Salvi och tog 30 år att bygga. Fontänen färdigställdes av hans vän – skulptören Pietro Bracci – 1762, 11 år efter Salvis död. Den överdådiga barockfontänen är huggen i travertinesten och har agerat kuliss i många klassiska filmer, bland annat Federico Fellinis Det ljuva livet. Och än idag – över 250 år senare – lockar den 49 meter breda fontänen fortfarande tusentals besökare till det lilla torget Piazza di Trevi. LEGO modellen av den här klassiska symbolen för Rom pryds av detaljer som Palazzo Polis fasad, statyer av Havet, Överflödet och Hälsan samt genomskinliga vattenliknande LEGO klossar i blått.LEGO® Architecture Landmark modellen av Fontana di Trevi har ritats av konstnären Rok Žgalin Kobe i nära samarbete med LEGO designerteam.


Detaljer:
  • Delar: 731
  • Ålder: Från 12 år.
Varning!
Innehåller smådelar som kan sväljas. Kvävningsrisk.
Vi skickar ditt paket med Postnord.
Lego

LEGO® – För framtidens byggare

LEGO grundades 1932 av Ole Kirk Kristiansen och har sitt huvudsäte i Billund, Danmark. Den legendariska LEGO-klossen har fungerat som byggsten inte bara i lek, utan även för LEGO Gruppen som idag är en av världens största leksakstillverkare. 
 
Lego strävar efter att främja utvecklingen och lärandet hos framtidens byggare genom lek och kreativitet. Så dyk även du in i LEGO världen – det finns något att upptäcka för alla!