Kundservice: 08 - 50 92 69 96 Nyhetsbrev Fraktfritt från 500 kr Kundservice
KIDDY Bilbarnstol Smartfix 500 Owl Family
Tillfälligt slutsåld

KIDDY Bilbarnstol Smartfix 500 Owl Family

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fri frakt!
  • KIDDY Bilbarnstol Smartfix Sao Paolo
  • KIDDY Bilbarnstol Smartfix Marrackech
  • KIDDY Bilbarnstol Smartfix Honolulu
  • KIDDY Bilbarnstol Smartfix Silverstone

2199 kr
Pris inklusive moms.


Produktbeskrivning

Artikelnummer: A157878

KIDDY Bilbarnstol Smartfix 500 Owl Family
Grupp: 2/3, Vikt: 15-36 kg, Ålder: ca. 3 - 12 år

När barnen är mellan 4-12 år växer de ungefär 4-5 centimeter per år. Det innebär att barnet i regel växer ungefär med en halv meter under tiden som bilbarnstolen används. Kiddy smartfix erbjuder en perfekt passform med 14 justeringsmöjligheter på höjden och bredden. På bredden växer den med 9 cm och på höjden med 15 cm samt på djupet 6 cm. Så sitter barnet bekvämt även under längre resor.NYA KIDDY STÖDABSORBERARE:
Från och med åldersgrupp 2 så säkras barnet i bilen med ett 3-punktsbälte. Det här bältessystemet är dock konstruerat för att passa vuxna. Ny geometri och kiddy Shock-Absorber (KSA) samt förbättrad bältesguide som går diagonalt gör att barnet är mer skyddat i händelse av en frontalkrock.

OPTIMERAD PASSFORM
Huvudstödet och axelstöden går att justera i 14 olika lägen. Sidovingarna ger därigenom ännu bättre skydd och följer barnets olika stadium under uppväxten! Det är på så vis ett säkert och ergonomiskt ”växande” för att optimalt följa barnet i alla åldersstadium!

OPTIMERAD SIDOGEOMENTRI
Tack vare en ny design och formgivning på våra sidoskydd så gör vårt material ännu större verkan vid en sidokrock och huvud och axlar är optimalt skyddade. Samtidigt så behåller ditt barn den goda utsikten genom fönstret.

OPTIMERAD PASSFORM
Huvudstödet och axelstöden går att justera i 14 olika lägen. Sidovingarna ger därigenom ännu bättre skydd och följer barnets olika stadium under uppväxten! Det är på så vis ett säkert och ergonomiskt ”växande” för att optimalt följa barnet i alla åldersstadium!

HIGHTECH-MATERIAL
Huvudet och området kring axlarna är extra utsatt hos barn i och med att huvudet är jämförelsevis tungt i förhållande till den övriga kroppen. Tack vare användning av materialet Honey Comb V2 i kombination med EPP (Expanderande polypropylen) så är de känsliga zonerna optimalt skyddade.

KIDDY K-FIX FÄSTEN
Med Kiddy K-Fix fäster du din bilbarnstol på ett enkelt sätt med det nominerade fästningssystemet ISOFIX. Systemet finns tillhands i en mängd fordon och bildar en stark koppling mellan karossen och bilbarnstolen.

INTEGRERAD DIAGONAL BÄLTESSTYRNING
Tack vare ny teknik är det nu mycket enklare och säkrare att spänna fast och spänna lös bältet.

JUSTERBART FOTSTÖD 3 STEG
Kiddy Kiddy cruiserfix pro utmärker sig genom sin långa livslängd och att den växer med barnet. Det justerbara fotstödet garanterar att barnet ska kunna sitta säkerhet och bekvämt även då den blivit större.

Automatisk indragning
Tack vare en praktisk indragningsmekanism så kan du enkelt dra igenom K-fix-fästen igenom barnstolen och på så vis fästa bilbarnstolen i fordon utan ISOFIX-system.

BEKVÄM ATT HANTERA
Med den unika justeringsmekanismen ställer du in höjd och bredd med ett enda grepp! Bilbarnstolen är dessutom enormt lätt att montera och minskar risken för faran att montera fel. Åk säkert, även när det måste gå snabbt - det är Kiddy bilbarnstolar!

Tåligt överdrag
Överdraget finns i flera olika varianter och är avtagbart och maskintvättas som skontvätt vid 30 grader.

MÅTT & VIKT
• Minsta bredd: 52 cm
• Minsta höjd: 70 cm
• Djup: 43 cm
• Vikt: ca 8 kg


Levereras utan de gula Isofixtillbehören

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Vi skickar ditt paket med Postnord.
Kiddy

Kiddy – Utrustning för era äventyr

Vare sig det är ett spontant besök hos mor- och farföräldrarna eller en promenad i parken så är det en glädje att transportera dina barn i en Kiddy. De praktiska barnvagnarna från Kiddy passar till alla terränger tack vare sin lätta design och inställbara ligg- och sittdelar.

Även bilbarnstolarna från Kiddy erbjuder flera inställningsmöjligheter efter ålder och uppfyller även de högsta säkerhetskraven. Så upptäck även du vårt breda sortiment från Kiddy!