Kundservice: 08 - 50 92 69 96 Nyhetsbrev Fraktfritt från 500 kr Kundservice
KIDDY Bilbarnstol Guardian  Pro 2 Manhattan
Tillfälligt slutsåld

KIDDY Bilbarnstol Guardian Pro 2 Manhattan

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fri frakt!

2399 kr
Pris inklusive moms.


Produktbeskrivning

Artikelnummer: A143515

KIDDY Bilbarnstol Guardian Pro 2 Manhattan
Grupp: 1/2/3, Vikt: Ålder: Ca 9 månader - 12 år.Den nya Kiddy Guardian pro 2 växer med barnet och passar redan från 9 månader - 12 år.

SÄKERHETSEGENSKAPER:

KIDDY ORIGINAL-MAGKUDDE
Kiddy Magkudde gör att vid en frontalkrock rullar barnets överkropp (ryggrad) över kudden och tillbaka i stolen. Detta gör att man reducerar de farligaste rygg och nackskadorna som kan uppstå om ett barn åker framåtvänt i bälte pga sitt tunga huvud. Dessutom kan kudden användas som lekbord. Kiddy rekommenterar att använda sig av magkudden upp till 18 kg kroppsvikt.

KIDDY SHOCKABSORBER - ANDRA GENERATIONEN
Från och med åldersgrupp 2 så säkras barnet i bilen med ett 3-punktsbälte. Det här bältessystemet är dock konstruerat för att passa vuxna. Vår unika säkerhetslösning - ”Kiddy shockabsorber” (KSA) absorberar bromsenergin vid 3-punktsbältet och skyddar på så vis barnet från höga belastningar.

OPTIMERAD SIDOGEOMENTRI
Tack vare en ny design och formgivning på våra sidoskydd så gör vårt material ännu större verkan vid en sidokrock och huvud och axlar är optimalt skyddade. Samtidigt så behåller ditt barn en goda utsikten genom fönstret.

HIGHTECH-MATERIAL
Huvudet och området kring axlarna är extra utsatt hos barn i och med att huvudet är jämförelsevis tungt i förhållande till den övriga kroppen. Tack vare användning av materialet Honey Comb V2 i kombination med EPP (Expanderande polypropylen) så är de känsliga zonerna optimalt skyddade.

KOMFORTEGENSKAPER:

LÄTT ATT JUSTERA PÅ BREDDEN OCH HÖJDEN
Kiddy har valt att göra det så enkelt som möjligt för dig! Därför kan man ju justera höjd och bredd samtidigt med endast ett handgrepp.

VILOPOSITION:
Den allra mest bekväma Positionen: Du behöver bara några sekunder för att justera den i liggläge. (Användbar upp till 18 kg) Bred sittyta för en skön sömn. Medan du koncentrerar dig på Trafiken så sover barnet sött.

INTEGRERAD DIAGONAL BÄLTESSTYRNING
Tack vare ny teknik är det nu mycket enklare och säkrare att spänna fast och spänna lös bältet.

3-STEGS SITSFÖRLÄNGNING
Kiddy Guardian pro 2 utmärker sig genom sin långa livslängd och att den växer med barnet. Det justerbara fotstödet garanterar att barnet ska kunna sitta säkerhet och bekvämt även då den blivit större.

IHOPVIKBART, UTTAGBART INLÄGG
Ser till att ditt barn sitter skönt och kan njuta av bilfärden. Det spelar ingen roll om det är en längre färd eller en kortare sväng till affären.

THERMOTEXMATERIAL SOM ANDAS
Det finns ingenting värre än att sitta i varma kläder som klibbar en het sommardag. Det gäller för vuxna som för barn. Kiddy använder sig av thermotexmaterial på dom ställen där man svettas som mest. Det ventilerande materialet ger ditt barn en trevlig miljö att sitta i så att även långa bilfärder alltid blir till ett nöje!

TÅLIGT ÖVERDRAG
Överdraget finns i flera olika varianter och är avtagbart och maskintvättas som skontvätt vid 30 grader.

MÅTT & VIKT
Minsta bredd: 46 cm
Minsta höjd: 65 cm
Djup: 40 cm
Vikt: ca 7,5 kg

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Vi skickar ditt paket med Postnord.
Kiddy

Kiddy – Utrustning för era äventyr

Vare sig det är ett spontant besök hos mor- och farföräldrarna eller en promenad i parken så är det en glädje att transportera dina barn i en Kiddy. De praktiska barnvagnarna från Kiddy passar till alla terränger tack vare sin lätta design och inställbara ligg- och sittdelar.

Även bilbarnstolarna från Kiddy erbjuder flera inställningsmöjligheter efter ålder och uppfyller även de högsta säkerhetskraven. Så upptäck även du vårt breda sortiment från Kiddy!