JANE Isofix-Bas Matrix för bilbarnstolar
Tillfälligt slutsåld

JANE Isofix-Bas Matrix för bilbarnstolar

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fri frakt!
2159 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A080134

JANE Isofix-Bas Matrix för bilbarnstolar
JANE Bas Matrix

Matrix Basis underlättar i monteringen av Babyskyddet . Passar även till många biltillverkare: Se kompatibilitetstabell på: www.jane.es)

Den nya säkerhetsterade basen (ECE R44/04) gör det möjligt att snabbt, enkelt och säkert montera babyskyddet. Tack vare ISOFIX är den perfekt för förankring i bilen.Babyskyddet ingår inte i leveransen.

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/