Idag: 10x babypoints ♡
Idag: 10x babypoints ♡
Få extra poäng
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
hamax Cykelsits Zenith Relax med fäste, Grå/Röd

hamax Cykelsits Zenith Relax med fäste, Grå/Röd


Pris
1260 kr
Fri frakt*!
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A242212

EAN: 7029775530522

hamax Cykelsits Zenith Relax med fäste, Grå/Röd
Texten har översatts automatiskt.
Säkerhet, Design och komfort
Zenith Relax har en bekväm sittställning som kan justeras 12,5 grader. hamax Zenith Relax har samma eleganta Design design som flaggskeppsprodukten hamax - Care ss. Förutom de tilltalande och harmoniskt svängda linjerna har sitsen enhandsfunktion och kan fästas på cykeln på två olika sätt.

Ytterligare produktdetaljer:
  • Justerbar sittposition (12,5°)
  • Justerbara fotstöd
  • Enhandsmanövrering av säkerhetsbälte, spänne och fotstöd
  • Utbytbara dynor
  • Reflexer på baksidan för förbättrad synlighet
  • Lämplig för barn från ca 9 månader upp till en vikt på 22 kg
  • Säker och enkel att montera
  • Kan utrustas med bagagehållarfäste och hållare
  • Kan utrustas med bagagehållare adapter för bagagehållare
  • Bekväm fjädring

Sponsrad

product_detail_ad

Tillbehör

Pris
294 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

hamax

Hamax - Cykla säkert med stil

Säker transport av barn är mer relevant än någonsin menar Hamax AS, en av världens ledande producenter av barncykelstolar, cykelvagnar och hjälmar. I mer än 60 år har företaget ägnat sig åt säker körglädje för barn och familjer.

Hamax grundades år 1958 på ö i Oslofjorden. Initialt utvecklade de slädar och miniskidor, innan de övergick till barncykelstolar på 80-talet. Sedan dess har de kontinuerligt utvecklat och innoverat cykelprodukter för barn. Exempelvis, lanserade de sin första cykelvagn år 2016 och idag toppar flera av Hamax cykelvagnar och cykelsitsar bäst-i-test listorna. Det är klart för kunder och recensörer att det Hamax erbjuder är genomtänkta och funktionella produkter, utöver säkerhet, kvalité och design.

För ett hälsosamt, roligt och grönt liv

Hamax produkter gör det enkelt att leva ett hälsosamt, roligt och grönt liv. Den multifunktionella barnvagnen Hamax Outback, som omnämnts bäst-i-test år 2022, kan användas som både cykelvagn, promenadvagn, joggingvagn och skidvagn. Oavsett väder, vind och underlag kan barnen enkelt och bekvämt följa med på träning, transport och äventyr i denna. En annan populär modell är Hamax Traveller som år 2022 omnämndes till det bästa budget valet, denna kan endast användas som cykelvagn och promenadvagn men står för mycket värde för pengarna.

På bäst-i-test listan för barncykelstolar 2022 var hela fyra av nio cykelsitsar modeller från Hamax. De har utvecklat en bredd av modeller så att alla kan hitta en stol som passar sina behov. De erbjuder bland annat cykelsitsar som monteras på ramen, pakethållaren och de som monteras på styret så oavsett vilken cykel du har, finns det en Hamax cykelsits för er. Gemensamt för alla modeller är dock att de är användarvänliga, bekväma och säkra. En populär modell är den stilrena cykelsitsen Hamax Caress som besitter många funktioner, som snabbfäste, viloläge och inbyggd dämpning.

Hitta din Hamax cykelvagn eller Hamax cykelsits hos oss på babymarkt.se idag!

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: hamax Cykelsits Zenith Relax med fäste, Grå/Röd
5
9 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 8
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

hamax Cykelsits Zenith Relax med fäste, Grå/Röd
hamax Cykelsits Zenith Relax med fäste, Grå/Röd
1260 kr