10% på barnvagnar och mer* ☀️
10% på barnvagnar och mer* ☀️
kopiera koden här:
UTE17503
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden

Andra alternativ som kanske kan vara intressanta

FEHN 3-D Babygym - Sleeping Forest
Tillfälligt slutsåld

Pris
673 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A134734

EAN: 4001998071559

FEHN 3-D Babygym - Sleeping Forest
Texten har översatts automatiskt.
Detaljer om produkten:
  • Ålder: från 0 månader
  • 3D-filt Activity från kollektionen Sleepi ng Forest är den perfekta första lekplatsen för små världsutforskare.
  • Liggytan inbjuder med olika material och ytor till att känna, gosa och leka
  • Lekfunktioner: Skallra, pipa, liten klocka, djurläte, prasslande papper och spegel
Mått och vikt:
  • Mått: 80 x 105 cm
Material och skötsel:
  • Material: 80 % bomull, 20 % polyester
  • Skötsel: Handtvätt
Varning & säkerhetsinstruktioner:
    Varning: Lämna aldrig ditt barn utan uppsikt med lekbågen. Ta bort leksaken när barnet börjar krypa på alla fyra för att förhindra att barnet fastnar i den. Använd endast under direkt uppsikt av en vuxen!

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

fehn

Fehn – Lärande genom lek

Leksaksföretaget Fehn, grundat av Artur Fehn år 1949 står för kvalitet, innovation och obegränsat kul. De erbjuder leksaker för bebisar och små barn i åldern 0-18 månader som bidrar positivt till barnets utveckling och främjar deras syn, hörsel, känsel och motorik på ett lekfullt sätt. Själva beskriver de att de erbjuder leksaker för lärorik lek med en hög gosighetsfaktor. En välvald beskrivning då deras produktdesign kännetecknas av mjuka material, vackra djurmotiv och barnanpassade färger. Dessutom har många produkter kreativa funktioner som exempelvis gosedjuren som även agerar nattlampa.

I Fehns breda utbud finner du dock inte enbart uppskattade leksaker som babygym, babymobiler, badleksaker och barnvagnsböcker. Utan även bland annat spjälsängsskydd, haklappar, handdukar och filtar. Du hittar således alltifrån den perfekta presenten, till den nya vardagshjälten, till barnens nya favorit.

Säkerhet och kvalitet

Med över 70 år i branschen, är Fehn ett varumärke att lita på. Deras produkter är designade med kärlek i Tyskland och produceras sedan med omtanke i deras egna fabrik i Sir Lanka. Säkerhet och kvalité är av högsta prioritet för Fehn. Därför gör de noggranna materialval och genomför regelbundna kvalitetskontroller. Produkterna testas även av ledande testinstitut i Tyskland i linje med Europeiska säkerhetsstandarder.

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: FEHN 3-D Babygym - Sleeping Forest
5
1990 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 1786
 
4 Stjärnor
| 182
 
3 Stjärnor
| 13
 
2 Stjärnor
| 3
 
1 Stjärna
| 6
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare