DIFRAX Napplåda Sterilisering
Tillfälligt slutsåld

DIFRAX Napplåda Sterilisering

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr
  • DIFRAX Napplåda Sterilisering blå

49 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A114961

DIFRAX Napplåda Sterilisering
Difrax gör det enkelt att sterilisera nappar. Att koka nappar och dinappar kan ibland dröja en stund - med hjälp av napplådan går det mzcket snabbare! Lämpar sig även för förvaring av nappar.

Lägg i en eller två nappar i lådan och fyll den upp till markeringen med 10 ml vatten. Stäng locket och lägg den i Mikron. Ställ Mikron på 800 watt och efter tre minuter är napparna steriliserade. Låt lådan kylas av innan du tar ur den ur Mikron.

• För en enkel förvaring och sterilisering av nappar.
• Lämpar sig även som förvaringslåda.
• Rymmer 2 nappar eller vanliga dinappar.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

difrax

Difrax - care since 1967!

Difrax har i snart 50 år berikat föräldrars vardag med över 150 färgglada och trendiga babyprodukter. Företaget, som härstammar från Nederländerna, har förnyat babyproduktmarknaden med nya innovationer och kreativa lösningar. Ett exempel på detta är den S-formade nappflaskan från Difrax, som gör amningen mer ergonomisk för föräldrarna.

Difrax har som mål att utveckla innovativa produkter som inte bara underlättar barnfamiljers vardgan, utan äver ser trendiga och moderna ut. Så hitta även du produkterna från Difrax som passar just din stil!