DIFRAX Napp Natural 0-6 månader Crystal
Tillfälligt slutsåld

DIFRAX Napp Natural 0-6 månader Crystal

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr
  • DIFRAX Napp Natural 0-6  månader Special

40 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A112464

DIFRAX Napp Natural 0-6 månader Crystal
DIFRAX har utvecklat en napp som tillfredställer barnets sugbehov. Nappen har en stor munsköld och är fylld med silikon och är därmed lätt att bita på.

Fjärilsformad napp som passar perfekt till babyns ansikte. Gör det lättare för barnet att andas. Luft kan cirkulera fritt och därmed uppstår inga sår.

Att suga på nappen lugnar barnet. Difrax finns i olika storlekar med olika motiv.

• Fjärilsformad napp
• Optimal lufttillförsel som förhindrar sår.
• Utvecklat från Difrax medicinska Team.

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

difrax

Difrax - care since 1967!

Difrax har i snart 50 år berikat föräldrars vardag med över 150 färgglada och trendiga babyprodukter. Företaget, som härstammar från Nederländerna, har förnyat babyproduktmarknaden med nya innovationer och kreativa lösningar. Ett exempel på detta är den S-formade nappflaskan från Difrax, som gör amningen mer ergonomisk för föräldrarna.

Difrax har som mål att utveckla innovativa produkter som inte bara underlättar barnfamiljers vardgan, utan äver ser trendiga och moderna ut. Så hitta även du produkterna från Difrax som passar just din stil!