Välj din favoritmedalj!
Välj din favoritmedalj!
Spara upp till
500 kr
00
tim
00
min
00
sek
Klicka här!i
difrax Dental Silikon Napp Sparkle Newborn 2-pack
Tillfälligt slutsåld

difrax Dental Silikon Napp Sparkle Newborn 2-pack

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr
  • difrax Dental Silikon Napp Gold Newborn, 2-pack

79 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A216581

difrax Dental Silikon Napp Sparkle Newborn 2-pack
DIFRAX har utvecklat en napp som tillfredställer barnets sugbehov. Nappen har en stor munsköld och är fylld med silikon och är därmed lätt att bita på.

Fjärilsformad napp som passar perfekt till babyns ansikte. Gör det lättare för barnet att andas. Luft kan cirkulera fritt och därmed uppstår inga sår.

Utvecklad i samarbete med läkare. Den platta sidan på sugdelen ligger mot tungan och den runda delen mot gommen. Därigenom främjar det utvecklingen av gommen samt käken och tungans Muskulatur.Produktdetaljer:
  • Fjärilsformad napp
  • Optimal lufttillförsel som förhindrar sår.
  • Ålder: Newborn
  • Design: Sparkle
  • Fri från BPA.
I leveransen ingår:
  • 2 difrax Dental Silikon Nappar

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

difrax

Difrax - care since 1967!

Difrax har i snart 50 år berikat föräldrars vardag med över 150 färgglada och trendiga babyprodukter. Företaget, som härstammar från Nederländerna, har förnyat babyproduktmarknaden med nya innovationer och kreativa lösningar. Ett exempel på detta är den S-formade nappflaskan från Difrax, som gör amningen mer ergonomisk för föräldrarna.

Difrax har som mål att utveckla innovativa produkter som inte bara underlättar barnfamiljers vardgan, utan äver ser trendiga och moderna ut. Så hitta även du produkterna från Difrax som passar just din stil!