ENDAST IDAG 10% RABATT!
ENDAST IDAG 10% RABATT
Kopiera koden:
SPRING7238
00
tim
00
min
00
sek
Klicka här!i
DIFRAX Bestick
Tillfälligt slutsåld

DIFRAX Bestick

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr

64 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A111608

DIFRAX Bestick
Set med bestick bestående av en gaffel och en sked. Korta och tjocka grepp så att de lätt kan hållas i av barn. Främjar koordinationen mellan hand och mun. Besticken gör det lättaere för barnet att äta självständigt.

Mjukt material för högsta stabilitet. Ergonomisk form
• Främjar koordinationen mellan hand och mun.
• Korta och tjocka grepp så att de lätt kan hållas i av barn.
• Ergonomisk form

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

difrax

Difrax - care since 1967!

Difrax har i snart 50 år berikat föräldrars vardag med över 150 färgglada och trendiga babyprodukter. Företaget, som härstammar från Nederländerna, har förnyat babyproduktmarknaden med nya innovationer och kreativa lösningar. Ett exempel på detta är den S-formade nappflaskan från Difrax, som gör amningen mer ergonomisk för föräldrarna.

Difrax har som mål att utveckla innovativa produkter som inte bara underlättar barnfamiljers vardgan, utan äver ser trendiga och moderna ut. Så hitta även du produkterna från Difrax som passar just din stil!