CYBEX Sommaröverdrag SolutionX/X2,-fix, Pallas/Pallas 2
Tillfälligt slutsåld

CYBEX Sommaröverdrag SolutionX/X2,-fix, Pallas/Pallas 2

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr
625 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A099824

CYBEX Sommaröverdrag SolutionX/X2,-fix, Pallas/Pallas 2
Sommaröverdraget består av Bomull och Polyester och lämpar sig perfekt för varma dagar.
Avtagbart och tvättbart i 30°C

Material: 85% Bomull /15% Polyester.

Service

pinkorblue erbjuder en unik säkerhetsgaranti

Redan vid mindre olyckor kan skador uppstå på bilbarnstolen vilket kan inkräkta på säkerheten. Om olyckan skulle vara framme så erbjuder vi ett kostnadsfritt och enkelt utbyte.

Klicka här för mer information!

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

cybex GOLD

Cybex  – Säkerhet & Kvalité

Den viktigaste faktorn när man köper en bilbarnstol är säkerheten. Cybex bilbarnstolar har ett linjärt sidokrockskydd som absorberar kollisionskraften på ett tidigt stadium, samt en justerbar huvudkudde som minskar risken för allvarliga nackskador utan att begränsa barnets rörelse. Med ett stort utbud erbjuder Cybex barnvagnar, bärselar och bilbarnstolar i fem olika vikt- och åldersklasser.