Rabatt - allt för resan 🚗
Rabatt - allt för resan 🚗
10% rabattkod:
KIW13736
00
Tim.
00
Min.
00
Sek.
Hämta rabattkoden
bieco Potty antislip trend blå
Pris
172 kr
Fraktfritt från 800 kr
Pris inklusive moms.
Ca 3-5 vardagar

Produktbeskrivning

Sponsrade produkter

Dessa kanske också kan intressera dig

Andra kunder köpte även

Artikelnummer: A299872

EAN: 4005544807111

bieco Potty antislip trend blå
Texten har översatts automatiskt.
Att bli torr är barns lek! Denna praktiska potta från Bieco är ett måste för spädbarn och småbarn från 8 månader till cirka 3 år. Med sin ergonomiska design och mycket mjuka kanter är den bekväm att använda. Stänkskyddet förhindrar stora och mindre överraskningar. Den trendiga blå färgen och det söta motivet med två zebror kommer att glädja ditt barn och uppmuntra dem att torka snabbt. Krukan har en storlek på ca. 35x 29x 32 cm och väger knappt 420 gram. Så det kan lätt transporteras och tas med på resor. Den är gjord av högkvalitativ och robust plast, som är fri från mjukgörare och inte avger några skadliga ämnen. Säker användning av barntoaletten garanteras av halkfunktionen, den stabila designen och den breda sittkanten. Varumärket Bieco har stått för högsta kvalitet och innovativ produktutveckling under många år. Våra leksaker för spädbarn och småbarn är alla föremål för de strängaste riktlinjerna i tyska produkt- och säkerhetsstandarder. Bieco vill få barnens ansikten att lysa, varför alla design s är gjorda med kärlek till våra små.

Sponsrad

product_detail_ad

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras som standard till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har även möjlighet att välja hemleverans. Då kommer Postnord att leverera direkt till den angivna adressen. Vi levererar endast inom Sverige.

Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Omdömen

Produktomdömen från våra kunder: bieco Potty antislip trend blå
4
1 Produktomdömen
 
5 Stjärnor
| 0
 
4 Stjärnor
| 1
 
3 Stjärnor
| 0
 
2 Stjärnor
| 0
 
1 Stjärna
| 0
Vad är eKomi?

100% äkta feedback från kunder

Alla produktomdömen kommer från kunder som har beställt av oss.

Våra bästsäljare

bieco Potty antislip trend blå
bieco Potty antislip trend blå
172 kr