AMAZONAS Babyfilt SUNNY
Tillfälligt slutsåld

AMAZONAS Babyfilt SUNNY

  • Leveranstid: Tillfälligt slutsåld
  • Fraktfritt från 1000 kr
287 kr
Pris inklusive moms.

Produktbeskrivning

Artikelnummer: A008152

AMAZONAS Babyfilt SUNNY
Amazonas babyhängmattor som sommartid håller sig angenämt luftiga och med hjälp av inlägget Sunny även ger en skön plats för tupplurar under kyligare dagar. Det tack vare isolerande thermostoppning av hålfiber och mjuk bomull-flanell.

Passar till hängmattorna Koala och Bambi.


Storlek:
• ca. 85 x 45 cm

Tillbehör

Pris
546 kr
Pris
546 kr

Fraktinformation

Vi skickar ditt paket med Postnord. Paketet levereras till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i fakturaadressen. Du har möjlighet att ange en avvikande leveransadress under beställningsprocessen. I det fallet så levereras paketet till det närmsta ombudet i förhållande till postnumret i leveransadressen. Om ditt paket skulle vara för stort för ett vanligt ombud så har du möjlighet att boka en kostnadsfri utkörning genom att ringa 0771 33 33 10 eller via https://change.postnord.com/se/

Märke

Amazonas

AMAZONAS® - Innovativa produkter för stora och små

AMAZONAS® har mer än 20 års erfarenhet när det kommer till utvecklingen av all mellan hängmattor och bärselar. Företaget härstammar från Tyskland men en stor del av produktionen sker i hängmattornas hemland, Brasilien. Det var ett mål för AMAZONAS® att vara de första i Europa att introducera ett naturligare sätt för föräldrar att bära sina barn.

Idag säljs AMAZONAS® i över 40 olika länder och har utökat sitt sortiment till att även inkludera bärsjalar och hängfåtöljer.